13. новембар 2017.

Отворене пријаве за Трећу RSNOG и ISOC ION конференције

Група мрежних оператора Србије (RSNOG) ове године организује своју годишњу конференцију у сарадњи са глобалним Интернет друштвом (Internet Society), тако да ће 23. новембра, у Хотелу „Hyatt Regency“ у Београду, један за другим, бити одржана два скупа – ISOC ION конференција и Трећа RSNOG конференција.

Већ трећу годину за редом, RSNOG окупља домаће и стране стручњаке који се баве информационим технологијама, умрежавањем и интернет безбедношћу. Током обе овогодишње конференције, биће одржан низ презентација и дискусија о најновијим глобалним и регионалним трендовима у области интернет мрежа и услуга, а на крају програма биће организован наградни квиз из области познавања мрежне безбедности.

Целодневни програм 23. новембра почиње у 9.30 ION конференцијом, која траје до 12.30. Трећа RSNOG конференција почиње од 13.30 и траје до 17 часова.

Учешће на оба скупа је бесплатно, али је регистрација обавезна због ограниченог броја места. Детаљну агенду оба скупа и образац за пријаву можете наћи на адреси: rsnog.rs/skupovi/treca-rsnog-konferencijа

Организацију Треће RSNOG конференције помогли су: Фондација „Регистар националног интернет домена Србије“ (РНИДС), RIPE NCC, Serbian Open Exchange (SOX) и Mainstream.