Šta je RSNOG?

Grupa mrežnih operatora Srbije (RSNOG – RS Network Operators’ Group) je neformalna zajednica domaćih mrežnih stručnjaka, okupljena oko zajedničkog interesa poboljšanja kvaliteta, performansi, stabilnosti i sigurnosti internet mreža i usluga u Srbiji.

RSNOG aktivno podstiče razmenu ideja, znanja i najboljih praksi između mrežnih stručnjaka u Srbiji, kao i saradnju sa sličnim grupama u regionu, Evropi i svetu.

RSNOG zajednica je otvorena za sve mrežne stručnjake u Srbiji, a član zajednice postaje se prijavljivanjem na opštu e-listu i slanjem poruke sa osnovnim podacima o sebi, svom profesionalnom angažmanu i interesovanjima.

Saznaj više

Prijava na e-listu

Novosti

Održane Treća RSNOG i ISOC ION konferencije

Održane Treća RSNOG i ISOC ION konferencije

Treća RSNOG konferencija održana je u Hotelu „Hyatt Regency”, u Beogradu, 23. novembra. Istovremeno, u saradnji sa globalnim Internet društvom, organizovana je ISOC ION konferencija. Oba skupa okupila su preko 120 mrežnih stručnjaka iz najvećih domaćih telekomunikacionih kompanija, kablovskih operatora, internet i hosting provajdera, domaćih IT kompanija, akademskih institucija i državnih institucija…

opširnije
Otvorene prijave za Treću RSNOG i ISOC ION konferencije

Otvorene prijave za Treću RSNOG i ISOC ION konferencije

Grupa mrežnih operatora Srbije (RSNOG) ove godine organizuje svoju godišnju konferenciju u saradnji sa globalnim Internet društvom (Internet Society), tako da će 23. novembra, u Hotelu „Hyatt Regency“ u Beogradu, jedan za drugim, biti održana dva skupa – ISOC ION konferencija i Treća RSNOG konferencija. Celodnevni program počinje u 9.30 ION konferencijom, koja traje do 12.30. Treća RSNOG konferencija počinje od 13.30 i traje do 17 časova. Učešće na oba skupa je besplatno, ali je registracija obavezna zbog ograničenog broja mesta. Detaljnu agendu oba skupa i obrazac za prijavu možete naći na adresi…

opširnije

Predstojeći skupovi

Četvrta RSNOG konferencija

rsnog-placeholder
22. novembar 2018.
Hotel M, Beograd
Bulevar Oslobođenja 56a